Ruokakuvaus

Teemme ruoka- ja juomakuvat sellaisella intohimolla ja ammattitaidolla mihin moni muu toimija ei kertakaikkiaan pysty. Olipa projektisi sitten iso tai pieni meiltä löytyy siihen aina idearikas ratkaisu. Hoidamme kuvat tarvittaessa alusta loppuun aina ruokahankinnoista jälkikäsittelyyn ja stailauksesta valmiiseen mainokseen. Jokainen projekti sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa aina erikseen ja asiakkaan tarpeiden mukaan

Liikkuva ruokakuvaus studio

Etenkin ravintolat haluat monesti ruokakuvat kuvattavan ravintolan miljöössä. Se ei ole meille ongelma, kuvaus- ja valaisukalusto on helposti liikuteltavissa ja ruokakuvaukset on helppo toteuttaa asiakkaan tiloissa. Voimme sopia ruokakuvaukset hyvin joustavasti työnjaon ja ajankohdan osalta.

Pelkkä resepti riittää

Tarvitsetko ruokakuvia mainoksiin, julkaisuihin tai vaikka kokkikirjaan? Voimme hoitaa kuvaukset alusta loppuun. Hoidamme raaka-aine ja rekvisiitta hankinnat, valmistamme ruuan, stailaamme kokonaisuuden ja otamme teille veden kielelle tuovan kuvan. Kuvien jälkikäsittely kuuluu aina pakettiin. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, me toimitamme sinulle valmiin kuvan sovitussa muodossa ja aikataulussa.